Wednesday, 6 April 2011

flying KISS :-*




ha ha ha ha ...smue ini berlaku tnpa dirancng PON.

adakah anda pcaya pada tkdir? sesiapa yg bersetuju dgn saya,alhamdulillah ...

saya adalah sorg yg sgt pcya pada takdir yg Allah da tetapkn utk sye ... kalau ade jodoh,xkira kite berjauhan,pasti dpt jmpe,pasti kite akn nmpk wlupon dr jauh ...


hampir2 15minit jam opis nk ke pkl 5 ptg, cik nizam bgthu otw dari PORT DICKSON ke penang sb ade urusan prtndgn junior2 die,n...!
otw jgk ke tpg utk antr dak2 prktikl di 72 WORKSHOP...xtau ape tu 72 WORKSHOP??
...bkn workshop kete o moto ke lori ke eh, tp tu nme kem tentera KT TPG NEH HAA.:)

da dkt da tu nan opis sye,tp .... bkn suke suke kaki jek cik nizam bole singgah meyinggah neh.huh! PADAN MUKE AKUH! :(

dgn sepantas kilat, sharp jek pkl 5,kalot kalot lah tutop lappy,kms2 brg,dah lembab nk shutdown pulak lappy neh..tensen!
elok punch out crd jek,tros mata melilau2 crik kete BFK** utk blik...BKN APE,NK LALU KT CITU,KOT2 LEH NMPK MKE...
lalu jek dpn 72 WORKSHOP, nmpk truck ajek,xnmpk org...HAMPEHHHH
dalam hati

"Hmm,xpelah,xnmpk orgnyer,nmpk truck pom jdila"(bce dgn sedih giler EH)


kebetulan pulak....

akak ak due org neh nk pegi beli brg2 utk hari pertunangan abg 09.04.2011 neh ....so benti lah di sebuah kedai neh..


kebetulan pulak....

cik nizam msj tny ade mne.dgn berat hti bgthu.. pas2 tetibe die pon akn lalu kt tmpt yg i singgah tu.


kebetulan pulak....

akak yg sorg neh... " kakak, pegi beli kuih kt ujung ni sat,lapar,t jalan kaki jek ek g kedai hiasan tu" TGOK,mengarah.haha.


kebetulan pulak....

kedai jual kuih tu mmg tepi jalan,xla tepi sgt pon.so..ADA CHANCE,dgn BERBESAR HATI saye kuar dr kete secepat mgkn.haha,nth ppe


mate ni da melilau2 da cri si dia.tkot terlepas pndg punyer pasal.:P



kebetulan pulak....

tetibe nmpk truck lalu,bile tgok jek kt blkg, SUBHANALLAH ...BESARNYER KUASA ALLAH ...
sye nmpk si dia :)

CIK NIZAM lambai2 kt shaye,secara automatik,pe lgi tgn ni da mcm nie...


yg sgt malu,kwn2 die pom lambai2 skli buat pe nth.time tu,xpaya ckplah,malu sgtt...sb smue org yang ade sekitar c2 tgok sye,saipo dak neh lambai2,sengih2 cm ni haaa...



LANTAK LAH KOME,KOME XTAHU,DEDIAM SUDEH..! HAHA

PAS2 ....TIME TU LAH dpt FLYING KISS DR SIDIA .... cenggini cenggini huhu
MELAYANG2 SMPE KT SHAYE..HAK HAK




ACT...SUDA HMPIR 2BULAN XJMPE KOTTT...TU YG JDIK CMNIE NEH...HA HA HA ....

tp... sye sllu pegang kata2 Muhammad sharulnizam ...
kalau ade JODOH,XKEMANA ....N KTEORG DA pon biase berjauhan spjg 5 thun ni
..



SKRG ANDA PCYA PADA TKDIR X ???
percaya lah tau?




p/s : xsabar tggu die CUTI!

No comments:

Post a Comment