Wednesday, 25 May 2011

Segmen #1 InspireBunny: Siapa Idola Anda?



salam uols ...

oke, tetibe teringt nk jOin segment Siapa Idola Anda? sye telah dijemput oleh Cik Bunny utk jOin segment 1st die. trme kasih tau :) 

segmen ni bgus ...
berminat? sile kelik banner dbwh tau ...




oke, sbnrnye sye ade rmi idola ... salah satunyer adalah Dato' Siti Nurhaliza :) 

oke, dr kecik kott ske dgr lgu Dato' Siti. sye kagum dgn die sb even die xade bckground pendidikan yg tinggi, but she show n proof to the world,dgn minat & bakat yg ada, die boleh berjaya dalam bidang yg die mnati, opkos la singing kan huhu. act, sye ambek itu sbgai inspirasi sye utk berjaya dlm bidang yg sye mnati. oke,bkn muzik sje tau, bidang lain pon boleh. 

gayanye yg sopan santun, lemah lembut, pndi jge diri dari terlibat dgn gosip2, sesuai jdi icOn wanita diantara artis2 yg ada skrg ni. oke, eventhough shes not 100% completely pki tudung, die tetap berpakaian sopan, mudah2an pntu hti die akn terbuka nnt :)  but, suke dgn fesyen shawl siti yg bru. sgt cntekkk!  TERUJA! :)

Dato' Siti jgk ade buat business PRODUK KECANTIKAN? so, xsemestinyer bile kite da berada dlm 1 bidang, kite xbole try sesuatu yg baru. interesting jgk ade business produk kecantikan sndiri. i'm inspired! :)


i tke her spirit to be one of my spirit to success in life ! 
cantek kn die? *credit to owner pic :)


-sekian-



3 comments:

  1. yap betul kata kamu tuh..
    dimana ada kemahuan di situ ada jalan..
    tak leh tertumpu dalam satu bidang gak kan..

    ReplyDelete
  2. kak yaya singgah dan follow..

    walaupun belajar tak tinggi insya Allah ade kelebihan lain..tu yg dato' ct tunjukkan ..

    moga lebih berjaya dari dato' CT

    ReplyDelete
  3. pwincess Lov3y dOv3y : kan2?:) so..kite musti jgk try new field ... tme ksih sb komen yg mmbina :)

    kak yaya azura : tme ksh sb singgah n follow..follow u back :)

    em yup akak. dato' ct berkebolehan.nk jdi mcm die..hee tme ksh akak..insyaAllah, aminnnn :)

    ReplyDelete