Wednesday, 15 June 2011

apakah tujuan ANDA ber BLOGGING ?

Assalamualaikum ...

selamat petang warga blogger :) org selalu slah faham tjuan kite berblogging neh kan. ade mcm2 alasan n tjuan sbnrnyer bile nk menjebakkan diri dalam dunia blog. saya akui la, saya xsefemes HANIS ZALIKHA, ABG BEN, FATIN LIYANA, dan lain yg dimana blog dorg sgtla superb n famous. follower ramai n pembacanya pon rmi jek semedang. dorg mmg deserve dapat follower n pengunjung yg mbce di blog dorg.
apa tujuan ANDA berblogging? em sye xmgejar populariti lah. sb mmg xkn dapat pon! jgn nk perasan oke? :P em mmg da lme nk buat blog. bertahun tahun dah nie punyer citer nk buat blog. tp ape2 action pon xda. hee~ sb dlu xsempat utk berbuat apa2. blog kan kene sntiasa update. mne ade mse, nk melayan itu, nk melayan ini. ececehhh :P


korg rse, sb pe saya nk berblogging??  let me citer citer sket. 
sb duit? duit ape. follower ciput, bru bape ratus, traffic lembap cm siput sedut, ade hati nk earning bnyk kt nuffnang. hello bru bpe hinggit oke. huhu org len sebulan cash out beratus2, bole wt income dgn blog.  oke, bye bye duit. buat part time bru ade duit. haha :)
blog ni tempat utk saya megeluarkan ape yg ade dalam kepala nie.  idea ke, pendapat ke, bebelan ke, ape ape aje. tp xla smue. sebahagian sahaja harap maklum. sb xsmue perkara kite bole share dgn org lain. kene ade privasi. oke kisah gaduh gaduh dgn pakwe xde dalam neh. xpaya crik dlm blog saya ea?.. haha :) 

sangattt suka pada blog orang yg cantek2, coollll, superb, bace entry2 dorg yg funny, besttt, menarik ! :) plus minat nk membaca sbenarnya. saya suke mmbaca entry blogger yang sangat santai, rilek ajer bile mmbaca. :)

oke dalam gambar diatas tu tangan lelaki yg menaip. bukan tangan saya oke. huhu. disebabkan jari jemariku yg suka sangat, gatal sangat nak menaip tiap tiap hari menyebabkan sindrom berblogging ni menjadi2.haha masa stdy dip dlu, memang da biase kene taip laju untuk buat coding programming n system yg berjela jela panjangnya sampai jari saya sgtt letih nk menaip. tp kalo kdg2 ade yang bole copy paste time tu mmg bahagia gilaaa :) terlepas seksaan jari jemari. huhu 
melalui blog saya leh dapat info yg bnyak. n info yg latest jgk la. sebab pe? org yg memang kaki blogging ni, dorg memang pantas cekap dan efisyen menghebahkan citer2 sensasi, cter2 baru dalam blog dorg. :) tp xsmue la kite leh amek pkai 100%. ye x? kadang2 blog ni lebih bersifat pandangan seseorg semata mata. tp bestt la sb at least kite tahu la pe yg dorg duk pot pet pot pet lam blog dorg sal isu isu semasa  :) . 

n nk ade ramaaaiiiiii kwn dari mne2 tmpt, negeri, negara pon xpe. bkn pe, kdg2 kite ni sllu travel merata, suke pegi bnyk2 tmpt, bila ade kwn, sng siket nk roger2. pegi mana mana suma org kenal. ecece bkn nk jd mcm artis oke? xkisahla lelaki atau perempuan, sila ikhlas berkawan dgn saya dunia akhirat. even sye comot. haha seronok ade rmi rmi kawan nie. :)

saya memang nak follower yang ramai, tp biarla follower tu ramai yg membaca n datang balik ke blog saya dengan memberi pandangan n komen komen yg membina untuk meningkatkan mutu blog saya, sharing the ideas. itula kepuasan berblogging sebenarnya. 

sape2 yg blogwalking here, saya akn mengunjung kembali blog anda. tanda terima kasih utk sokongan anda kepada saya.

.sekian.

6 comments:

  1. saya blog untuk share experiences and thoughts :)

    ReplyDelete
  2. nice entry..
    tp saya dh lama x berblogging nih..
    huhu ^.^

    ReplyDelete
  3. kisah gadis stay up late : tengs... xpe..jomm continue blogging jum! :)

    ReplyDelete