Thursday, 23 June 2011

SINGLE my BFF :D


Assalamualaikum ...

fuhhh, bkn sng mau dapat nyanyi n ade lagu sndiri. saya bangga dgn my BFF yang ade bakat semulajadi dalam seni suara.now she taking DIPLOMA MUZIK @UiTM Shah Alam. sedap suara nya cam ala ala Dato' Siti. :) kawan saya ni atau nama glamor nya SHA pernah masok rancangan realiti tv kt TV9,"Oo La La" and TV3,"Mystarz LG". 
ini ler salah sorg my BFF :)
Hoii sha nje, ak curikk gmbo ko.ini entry utk ko. :)

jum! dgr lagu nie, title : AKU TAK PANDAI. duet dgn ARIS ARIWATAN.


.enjoy.

.sekian.

8 comments:

  1. nama pun anak buah Ari Ariwatan, aku suka suara dia!

    ReplyDelete
  2. cikamiea : hee..a'a. em die BFF ak since skola. :) ak pun suka sore die weh :)

    ReplyDelete
  3. Hi dear,
    congrats untuk dia.. memang bukan senang nak masuk dalam industri kan.. all the best untuk dia... nak dengar single dia nanti.. tak sabar.. under label recording mana yerk? Best!

    Jom singgah my blog,
    BERITA BAIK DAN AKU TERUJA

    thanks dear...=)

    ReplyDelete
  4. untung la~~~ada kawan artis...

    ReplyDelete
  5. Amni : tengs bg pihak die :) tula, my bff tu cekal gilerrr. :) xingt lak under label recording mne... em dgr2 la sllu ye :) tengs again. will visit ur blog

    ReplyDelete
  6. untung awakkan ada kawan artis...
    bff gitu...
    ahaaaaak...:P
    nway...kirim salam i kat dia tau...
    ckp kat dia i minat gilew kat dia...
    ahaaaaaaaaak...suka mak nok...:DD
    untung lahhhhhhh~

    ReplyDelete
  7. kobes : ahaks! untunglahhhh! :D okeyyy i akn sampaikan.. yg u minaatt gilewww kt dierrr. hahaha. :P gedix la ko.huhu

    ReplyDelete