Tuesday, 7 June 2011

a SONG ♥



Assalamualaikum ...


act post ni da lme, tp bru hari ni dapat di post kan.ahaks. suke sgt dgn one sOng nehh. even though sOng ni da lamerr..huhu lambat ah ko!  biar lerrr :) and i really want to sing this sOng with my tomatoman. wee~ da lme betOl xpegi karaoke wehhhh. last time bile ntaaah. sObs. sedey jer dgr kan? ahaha im just thinking to give him this sOng lah. n combining with other sOng yg saya suke... oke.. dr td duk pot pet pot pet. tp xckp pon lagu ape yg sye nk gtahu kt entry neh.. huhu oke, lagu "PELENGKAP HIDUPKU" by EREN FT ROMI. hmm bnyk giler blogger2 yg saya follow ltk lagu ni kt blog dOrg. rmi la pulak kn ltk as a background music for their blog.mgkn sb bestttt :)





Lirik : 

Aku bagai laut tak bertepi dan tak berkarang
Aku bagai bintang yang tak ditemani malam
Melihat dirimu ada senyum canda dan tawa
Yang membuat aku tak ingin pergi darimu

Teringat janji lamamu kepadaku
Teringat aku teringat
Teringat saat kau masih ada di sini
Temaniku sepanjang hari

Bila kau pergi jauh ingatlah aku
Bila ku di sampingmu peluk tubuhku
Bila kau rindu aku panggil namaku
Ku datang menemuimu

Peluk erat jasadku jangan lepaskan
Tetaplah kau di sini harungi malam
Karena hanya dirimu belahan jiwa
Pelengkapku di dunia

Teringat janji lamamu kepadaku
Teringat aku teringat
Teringat saat kau masih ada di sini
Temaniku sepanjang hari

Bila kau pergi jauh ingatlah aku
Bila ku di sampingmu peluk tubuhku
Bila kau rindu aku panggil namaku
Ku datang menemuimu

Peluk erat jasadku jangan lepaskan
Tetaplah kau di sini harungi malam
Karena hanya dirimu belahan jiwa
Pelengkapku di dunia

Bila kau pergi jauh ingatlah aku
Bila ku di sampingmu peluk tubuhku
Bila kau rindu aku panggil namaku
Ku datang menemuimu

Peluk erat jasadku jangan lepaskan
Tetaplah kau di sini harungi malam
Karena hanya dirimu belahan jiwa
Pelengkapku di dunia 

oke, lirik lagu nie berulang2 kan? once saya dgr, teros bole catch every word n remember walaupun xtgOk lirik. :) haha


.sekian.

No comments:

Post a Comment