Monday, 16 January 2012

VOUCHER RM200.

Assalamualaikum 

Jam dah almost 4 pagi dah baii time aku update entry ni. Gigih nak update entry ni jam jam macam gini sebab tadi ulangkaji xhengat jam tup tup dah pukul 3 lebihh. phewww. Giler gigihh. OK, NEXT PAPER is LUSA & TULAT. Bhuehuehue. So gigih di situ diorng bertepek sebelah sebelah kannnn. -.-'

Alkisahnyeee, korang yang lain lain mesti ramai dah pergi ambik voucher buku RM200  tu kn? Ok, lepas habes paper INFORMATION SYSTEM pukul 12tgh hri 16.01.2012, teros gegas gegas cari juru gegass, eh nak buek hapoo cari die... Gegas gegas pergi ke BAHAGIAN KEWANGAN ZON 4 kt fakulti aku. Mangaihhhh, ramai giler barisan, bukan orang. huhu. ok, terbalik. So, usha punya usha, dapat tangkap sorang mmber, wehhhh, terima kasihlah sebab tolong jagakan line aku ni td. Huehuehuehue. Yes.Taktik berjaya. Tapi xdelah berjaya mana punn, Memang suruh mmber jaga. Ade  doploh tigaploh orang kt depan kteoranggg  -.-'

Gebang punya gebang kt situuu, sesambil layan OPERA MINI, last2 da nak sampai dah turn aku n the geng, staff kaunter said " kaunter tutup pukul 1,so mana yg xsempat tu, datang balik pukul 2 ptg". Oihhh, nak jugak bagi sempatkn untk kiteorang.. Tengok jam. Samdoll kampung doyan, dah 12.46 tengahri. Ramai lagi manusia kt depan kiteorang, n service pulak macam slowwww. GIGIH LAGI TUNGGU.

Akhirnyaaaa... Sampai pon dekat depan kaunter, sempat dah serahkan IC n KAD PELAJAR, staff kaunter tu announce lagi sekali, "Ok, dua orang ni je, yang lain boleh balik". Hohohoho. Senyummm lebar ^________^ . Siot x?Ngehehehe.
.
.
.
.
.
Tada.....

4 keping  baucer RM50 = RM200.

Tak sia-sia tunggu n berdiri lama2. Alhamdulillah.
TERIMA KASIH KERAJAAN :')

Ohye... booklist tak ada lagiii, akan difikirkan kemudian. :))
Ada cadangan? Tinggal di ruangan komen.Masehhh ^^


Kbaii
Terima Kasih, datang lagi.

3 comments:

  1. Replies
    1. hahaha, ok jugak, pahtu ko nye voucher, bagi aku. huehuehuehue

      Delete