Monday, 27 June 2011

CONTEST PHOTO COUPLE : 'WE ARE NOT PERFECT'

Assalamualaikum ...

da lame asenyer da jOin contest mOntest nehh.. tgh2 blogwalking, then ternampak satu contest nehhh. cam menarikkk jer :D so nk jOin lahhh.



sila ikot peraturan contest d atas yerr... saya letak gambar kiteorg yg ini lahhh

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
ini ibarat hati kami. wee~

err kene citer sket sal hubungan kteorg ea... nk cter ape yer.. ohyer.kene cter saat pertemuan ea.. oke pjg sket nie.. bace tau yer ... :)

kwn baik si dia yang pertemukan kami berdua. mula2 nya saya cume berkawan dgn kwan baik die tu. kbtln kwn baik die tu adik angkt kakak kwn baik saya. ngee~ n dlm smggu mcm tu, kawan die nak saya berkenalan dgn si dia. niat hati mcm nk kawan2 ajer.tp ntah nape, even baru kenal smggu, tetibe rse jatuh sayang.dan tarikh 01 FEBRUARI 2006 adalah tarikh istimewa buat KAMI :) .walaupun sya n dia xpernah bertentang mata, xpernah mengenali dia even sedikit pun, tapi kami yakin utk BERSAMA ! mgkin Allah da tetapkan dia jodoh saya. 

seriusly, saat pertemuan pertama kiteorg sgt lucu. mana xnya, pertama kali bertemu, saya tertanya2 macam mana agknya rupa die yg sebenar. ntah gemuk ke ape ke.hahaha.jaat gler. pas2 berteman pulak tuu...tkot jmpe sorg2. time nk jmpe, dari jauh da perasan cm die dtg ke arah kteorg, tp sye sempat menyorok balik tiang beso tu, konon2 buat2 cm xperasan die n biarkan die berteka teki mana 1 saya. haha.rupernyer gerak hati die da tau dr jauh mne satu sya.maluuuuu ..:) alhamdulillah, pertemuan pertama itu berjalan dgn lancar..dan kami bole menerima diri masing2. sampai sekarang kiteorg masih bersama... sudah 
sehingga ke hari ini. mudah mudahan jodoh kami panjang agar kami boleh melangkah setapak lagi dlm hubungan kteorg.dan sehingga hujung nyawa. :) 

aminnnnn~

.sekian.



10 comments:

  1. Wahh semoga kekal hingga ke akhir hayat :)

    ReplyDelete
  2. nuramalina : tme kasih...aminnnn~~~ :)

    ReplyDelete
  3. hubungan penuh kerahmatan bila sah diijabkabulkan...

    ReplyDelete
  4. man : betol betol betol tuuuu...setuju sngt :)

    ReplyDelete
  5. alolo..so sweet ar korg ni :D
    jangan lupa jemput kte makan nasi minyak t ;)

    ReplyDelete
  6. sophie : hee~ tme kaseh tme kaseh... em insyaAllah.musti jmpot.da jmpot kene wajib mai tau? :)

    ReplyDelete
  7. wawawahh....
    tudiaaaa~c0uple of the year! kihkihkih~
    0it! cecepat ler kawen! ;p

    ::kakak::

    ReplyDelete
  8. kakak : ngeh ngeh ngeh~ of the year?no lahhh. hahaha... bese bese jekkkk. t kwen jer org jmpot ea.xdt siap. sabo laaaa.... :)

    ReplyDelete
  9. Amin... Semoga berkekalan hingga ke akhir hayat.... cepat2 la kawin... huhu

    ReplyDelete
  10. Cha Ril : aminnnn~ mudah2an. insyaAllah.... :)

    ReplyDelete