Thursday, 30 June 2011

menuntut ILMU di tempat baru!



Assalamualaikum 

wahhh~ what a relief. huhuhu mane xnyer, da berbulan bulan tunggu result application, kalo uols ade bce entry sye melanjutkan ... pasti uols mengerti. ececece.  akhirnya penantian ini berakhir dgn sukacita nya. syukran =D



alhamdulillah~ saya dapat course 1st choice saya. susa giler kata org cos ni. da tu, dpt kt tmpt bru, yelah, before ni kt UiTM Seri Iskandar aje. yelahhh cgpa diploma pon nta ppe jer. mudah2an smuenyer nnt berjalan dengan lancar di tempat baru. so kawan kawan yg dapat tawaran degree, cOngrats tau!! 

ayt poyo sila baca : da lme xpegang buku buku CS yg tebal gilerrrr NAK MATI, da lme xtersengguk sengguk lam class time lecture, da lme xmerasa stresss tahap gileeeer buat system, da lme xmerungut bnyk assgnmnt, tuto, project! 

azam baru : mahu belajar lebih bersungguh sungguh ! org len boleh, saya pon BOLEH! :D

doakan saya.

.terima kasih.


17 comments:

  1. testing3..(using my new-b0rn-bl0g!)
    wakakakaka~

    ReplyDelete
  2. phicilemon : wuwuwuwuwwww da ade belog! :P
    pakcHikLucu : TME KASEH tme kaseh :)

    ReplyDelete
  3. hahaha..sje...sng nk cmmnt kt bl0g kmo..
    gne g0ogle acc asyk xley je..nth npe..yg len ok pl0p..huhuhuhu~

    ReplyDelete
  4. phicilemon : haha..gud2..pasneh..update la entry yerrrr.. :)

    ReplyDelete
  5. wlcme 2 da club yea dear...hehehe

    ReplyDelete
  6. ika : ika!!! tme kaseh follow sye. oyeah! dpt join club.ehehehe. :)

    ReplyDelete
  7. AsSalam... Tahniah... belajar rajin2 tau.... UiTM Di Hatiku... :) hehehe... semoga berjaya... Amin...

    ReplyDelete
  8. Cha Ril : wkmslm.... tme kaseh ye utk doa anda :)... UiTM dI HATIKU.... huhu aminnnn~ :)

    ReplyDelete
  9. Nie mesti pakar komputer... nanti leh la ajar sy.... :)

    ReplyDelete
  10. nur raihana baharuddin : tme kaseh tau adik :)

    ReplyDelete
  11. congrats niza! all d best :)

    ReplyDelete