Friday, 8 July 2011

duet dari langit !

Assalamualaikum ...

suda lama xupdate blog nie. dlu kemain lagi setiap hari2 ade entry. now da bersawang2 kt traffic yg usang, chatbox yg huduh lagi bersawang, entry yg lame, dan bosan. huhu. sebab sangat sibuk menguruskan hal rumah tangga. ececece. oke, sye msih single n x available, n x kwin lgi. :)

bkn ape, sibuk buat preparation untuk nak puasa, nak raya, n the most important utk coming soon is nak masuk DEGREE. its my second time serabot nak giler mcm first time nak masuk DIPLOMA dlu2. sigh! zaman skrg punyer pesen, NO MONEY NOT TALK! ade x duet jatuh dari langit? if ade, sya lah org pertama duk tadah gune kain rentang yg sgt besar kt padang bola! :D oke, mata duitan betol! 
tapi itu kenyataan kan? skrg smue bnde memerlukan duit. sejak2 ade komitmen lebeh neh, sye kene work harder utk settle sume2 tu. i'm not a person yg nk bergntung 100% pada family. at least, i have a 30% effort to stnd alone with my capabilities. but, bile duit < demand, mule serabot perot. ahaha. 

ade x sesape yg dermawan nk bg biasiswa utk DEGREE saya? ekekeke.

MONEY MONEY MONEY !


Thanks for reading! ♥

4 comments:

  1. singgah dari blog BK...terus follow!

    zaman sekarang duit memang segala2nya tapi jangan kita jadi hamba duit sudahlah..

    ReplyDelete
  2. mas saari : terima kaseh bnyk3 sb sudi singgah n follow blog sye :)

    em betoi3... skrg da rmi jdi hamba duit.cuk3... dunia dunia..

    ReplyDelete
  3. best of luck dik...don worry....enrol dulu..after dat apply for ptptn ..also JPA... kalau tak berkemampuan zakat uitm pon ade... semua boleh disettle..

    ReplyDelete
  4. Bila Ku Kata Cinta : tme kaseh kamoo :) insyaAllah..mudah2an ade rezeki utk sye nnt :)

    ReplyDelete